Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36521
Назва: | Підвищення інтенсивності процесу та розроблення обладнання для перемішування компонентів |
Інші назви: | Increasing the intensity of the process and the development of equipment for mixing components |
Автори: | Паньків, Юлія Юріївна Pankiv, Y.Y. |
Бібліографічний опис: | Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, 2021 |
Bibliographic description: | Dissertation for the degree of Doctor of Philosophy in the specialty 133 Industrial Engineering. Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021 |
Дата публікації: | гру-2021 |
Дата подання: | гру-2021 |
Дата внесення: | 20-гру-2021 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | ТНТУ |
Науковий керівник: | Стадник, Ігор Ярославович |
Члени комітету: | Вітенько, Тетяна Миколаївна Кухтин, Микола Дмитрович Ворощук, Віктор Ярославович |
УДК: | 664 643.1 |
ББК: | Л8\9 |
Теми: | спосіб method рідка опара liquid sponge дозування компонентів dosing of components дискретно-імпульсний змішувач discrete-pulse mixer борошно flour дріжджі yeast секундна подача борошна second feed of flour коефіцієнт однорідності homogeneity factor показники якості опари quality indicators of sponge витрати потужності power consumption |
Короткий огляд (реферат): | У дисертаційній роботі вирішено нове наукове завдання зниження
енерговитрат процесу приготування рідкої опари шляхом дискретно імпульсного дозованого введення компонентів у зваженому стані та
обґрунтування раціональних параметрів робочих органів змішувача.
Зниження енергоємності процесу приготування рідкої опари досягається
за рахунок інтенсифікації основних етапів і, як наслідок, скорочення часу її
приготування. In the dissertation work, the new scientific problem reduction of energy consumption of preparation process of liquid sponge by discrete-pulse dosed injection of components in a suspended state and substantiation of rational parameters of mixer working bodies is solved. Reducing the energy consumption of the liquid sponge preparation process is achieved by intensifying the main stages and, as a consequence, reducing its cooking time |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36521 |
Власник авторського права: | Паньків Юлія Юріїівна |
Тип вмісту: | Dissertation |
Розташовується у зібраннях: | 133 Галузеве машинобудування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
dis_.pdf | 9,51 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
АНОТАЦІЯ.pdf | 256,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Висновок про наукову новизну, теоретичне і практичне значення результатів.pdf | 419,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Відгук_Сухенко.pdf | 8,62 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Відгук_Федорів.pdf | 7,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.