Browsing by Subject громадське харчування
Showing results 1 to 10 of 11
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Bachelor Thesis | 十二月-2023 | 26-十二月-2023 | Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан) | Сушко, Анжеліка Андріївна; Sushko, Anzhelika |
Bachelor Thesis | 六月-2022 | 23-八月-2022 | Напрями розвитку менеджменту якості підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація») | Папура, Марія Василівна |
Bachelor Thesis | 六月-2024 | 3-七月-2024 | Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми (назви записувати нижнім регістром) та перспективи їх вирішення в сучасних умовах ( на прикладі кафе «DALI PizzaSushi») | Максимюк, Андрій Русланович; Maksymiuk, Andrii |
Bachelor Thesis | 六月-2023 | 20-七月-2023 | Організаційно-економічні засади використання інноваційного потенціалу підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Сонгінас, Віталіна Віталіївна; Songinas, Vitalina |
Bachelor Thesis | 六月-2025 | 1-七月-2025 | Покращення системи інноваційного управління ресторанного бізнесу (на прикладі гастропабу “Натура”) | Бакалець, Михайло Юліанович; Bakalets, Mykhailo |
Master Thesis | 十二月-2023 | 27-十二月-2023 | Розвиток маркетингу послуг у закладі громадського харчування (на прикладі кафе «Пиріжкова») | Кіпибіда, Людмила Олегівна; Kipybida, Liudmyla |
Bachelor Thesis | 六月-2024 | 3-七月-2024 | Стимулювання продажу продукції та послуг закладів готельно-ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Авокадо”) | Хіхловська, Катерина Віталіївна; Khikhlovska, Kateryna |
Master Thesis | 十二月-2023 | 29-十二月-2023 | Удосконалення маркетингової діяльності закладу громадського харчування (на прикладі гастро-пабу «Natura») | Вишньовський, Орест Андрійович; Vyshnovskyi, Orest |
Master Thesis | 十二月-2023 | 25-一月-2024 | Удосконалення механізму використання сучасних управлінських інновацій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”) | Гошко, Арсен Юрійович; Goshko, Arsen |
Bachelor Thesis | 六月-2024 | 8-七月-2024 | Удосконалення системи управління персоналом у закладах громадського харчування (на прикладі мережі закладів «Sushi Pizza 39») | Ноготков, Назарій Юрійович; Nohotkov, Nazarii |