Browsing by Subject готельно-ресторанна індустрія
Showing results 1 to 9 of 9
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Master Thesis | 20-十二月-2021 | 20-十二月-2021 | Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Чумак, Мар'яна Арсенівна; Chumak, M. A. |
Bachelor Thesis | 六月-2023 | 20-七月-2023 | Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”) | Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan |
Article | 14-四月-2020 | 17-九月-2020 | Державне та приватне партнерство в умовах об’єднаних територіальних громад (організація розвитку інфраструктури та сервісного обслуговування) | Кузь, Тетяна Іванівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Островська, Галина; Kuz, Tetiana; Maliuta, Liudmyla; Ostrovska, Galyna |
Bachelor Thesis | 六月-2023 | 20-七月-2023 | Організаційно-економічні засади використання інноваційного потенціалу підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Сонгінас, Віталіна Віталіївна; Songinas, Vitalina |
Bachelor Thesis | 六月-2022 | 16-九月-2022 | “Формування системи управління якістю обслуговування підприємства сфери гостинності, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Джентльмен” | Кіпибіда, Людмила Олегівна |
Bachelor Thesis | 十二月-2023 | 25-一月-2024 | Формування системи управління інновацйним розвитком підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Семчишин, Єлизавета Ігорівна; Semchyshyn, Elizaveta |
Bachelor Thesis | 六月-2022 | 27-一月-2024 | Формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр” | Гринчук, Оксана Романівна; Hrynchuk, Oksana |
Bachelor Thesis | 六月-2022 | 6-九月-2022 | Інноваційна активність як конкурентна перевага готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge») | Онисько, Тетяна Олександрівна |
Article | 24-四月-2023 | 6-六月-2023 | Інформаційні технології як засіб модернізації туроперейтингу й інноваційного розвитку готельно-ресторанної справи | Гуменюк, Володимир; Казюка, Наталія; Шекета, Євгенія; Семирга, Людмила; Humeniuk, Volodymyr; Kaziuka, Nataliia; Sheketa, Yevheniia; Semyrga, Liudmyla |