Showing results 1 to 20 of 98
next >
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Indexes of wheat grain quality in the stadars of Ukraine and USA | Волошенко, О. С.; Хренжий, Н. В.; Voloshenko, O. S.; Horenzhy, N. V. |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Optimization of the process of the distribution of the compounds of protein-soil fats of fragrances | Zolotukhina, Inna |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains» | Vichko, Olena; Chervetsova, Veronika; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Study of the use of edible powders tomato sauce technologies | Benderska, Olga; Bessarab, Alexander; Shutyuk, Vitaliy |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | The fatty acids profile of krill meal produced in Ukraine | Khudyi, Oleksii; Marchenko, Mykhailo; Khuda, Lidiia; Kushniryk, Olga; Babyn, Viktor |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures | Ourbanchik, E.; Galdova, M.; Shaluta, A.; Урбанчик, Е. Н.; Галдова, М. Н.; Шалюта, А. Е. |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazene | Мага, Іван; Maga, Ivan |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality control | Starodub, N. F.; Yukalo, V. G.; Voitsitskiy, V. M.; Marti, J.-L. |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатією | Краєвська, Світлана; Стеценко, Наталія; Kraevska, Svitlana; Stetsenko, Natalia |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового масла | Цісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Tsisaryk, Orysia; Musiy, Liubov; Slyvka, Iryna |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Аспекти моделювання безалкогольних напоїв | Сухіна, Діана; Орешина, Ольга; Sukhina, Diana; Oreshyna, Olga |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчування | Романчук, І. О.; Моісеєва, Л. О.; Romanchuk, I.; Moiseeva, L. O. |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Безпечність молока сирого за вмістом нітратів | Писків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kuhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Бухгалтерский учет и контроль формирования собственных источников финансирования в организациях пищевой промышленности | Talanova, Irina; Таланова, Ирина |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K. |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів України | Сливка, Ірина; Мусій, Любов; Цісарик, Орися; Slyvka, Iryna; Musiy, Lubov; Tsisaryk, Orysia |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення | Лісовська, Тетяна; Деркач, Андрій Васильович; Кушнірук, Наталія; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Derkach, Andriy; Kushniruk, Natalia; Stadnik, Igor |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Видавничі сторінки | - |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дуда, Оксана; Паскевич, Вікторія; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Liudmyla; Duda, Oksana; Paskevych, Viktoriya |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна | Лісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Джур, Ярослава; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Shpilick, Alexandra; Dzhur, Jaroslava; Stadnik, Igor |