Перегляд зібрання за групою - Автори Nazarko, I.
Результати від 1 до 7 із 7
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
| Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Використання ягід бузини у технологіях оздоровчого харчування | Назарко, І. С.; Nazarko, I. |
| Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Вплив водопідготовки на якість напоїв: Тернопільська пивоварня «Опілля» | Назарко, І. С.; Білецька, Г. А.; Nazarko, I.; Biletska, G. |
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Електрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі | Ткач, Володимир; Білецька, Галина; Назарко, Ірина Степанівна; Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау; Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш; Tkach, V.; Biletska, G.; Nazarko, I.; Gaivão, Isabel O'Neill; Ana Isabel Novo de Barros |
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Пробіотики як функціональний компонент харчових продуктів | Бейко, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна; Beyko, L. A.; Nazarko, I. |
| Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Розроблення йогурту з алое вера та медом | Сторож, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна; Фігуш, Г. В.; Storozh, L.; Nazarko, I.; Figush, G. |
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Сучасні тенденції у формуванні асортименту вершкового масла | Величко, І. А.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна; Velichko, I.; Storozh, L.; Nazarko, I. |
| Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Характеристика фізіологічних властивостей протеолітично активних лактококів | Юкало, Володимир Глібович; Назарко, Ірина Степанівна; Величко, Арсен; Yukalo, V.; Nazarko, I.; Velychko, A. |