Перегляд зібрання за групою - Автори Karpyk, G. V.
Результати від 1 до 5 із 5
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу | Карпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V. |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Перспективний напрямок використання горіхів як компоненту здорового харчування | Чернега, А. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Cherneha, A. V.; Karpyk, G. V. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Фісташковий горіх як замінник тваринних жирів у рецептурі здобних борошняних виробів | Карпик, Галина Вікторівна; Чернега, А. В.; Karpyk, G. V.; Cherneha, A. V. |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Харчова цінність булочки зі зміненим складом жирів | Адамішин, О. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Adamishyn, O. V.; Karpyk, G. V. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Харчові волокна фруктів та овочів | Карпик, Г. В.; Сіржант, Н. Б.; Karpyk, G. V.; Sirzhant, N. B. |