Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20027

Назва: Харчові волокна фруктів та овочів
Інші назви: Dietary fiber of fruits and vegetables
Автори: Карпик, Г. В.
Сіржант, Н. Б.
Karpyk, G. V.
Sirzhant, N. B.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Карпик Г. В. Харчові волокна фруктів та овочів / Г. В. Карпик, Н. Б. Сіржант // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 233–234. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Karpyk G. V., Sirzhant N. B. (2016) Kharchovi volokna fruktiv ta ovochiv [Dietary fiber of fruits and vegetables]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 233-234 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 17-лис-2016
Дата внесення: 24-бер-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
УДК: 664.8
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 233-234
Початкова сторінка: 233
Кінцева сторінка: 234
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20027
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://bazadan.com/.../pishchevye-volokna-vitatsel-unikalny-produkt-veka
Перелік літератури: 1.Арсеньєва, Л. Ю. Дослідження складу полісахаридного комплексу концентратів харчових волокон рослинного походження / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Борисенко, В. Ф. Доценко, В. О. Губеня // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія: ІV Міжнар. наук.-практ. конф. Харків, ХДУХТ, 23 – 24 травня 2006 р. – Харків: ХДУХТ, 2006.– Ч. 1.– С. 14 – 16.
2.Байгарин, Е. К. Содержание пищевых волокон в пищевых продуктах растительного происхождения / Е. К. Байгарин // Вопросы питания. - 2006. – т. 75. № 3. - С. 42 - 44.
3.Боллингер, Х. Пищевые волокна Витацель – уникальный продукт ХХІ века [Электронный ресурс] / Х.Боллингер, В.Прянишников, Т. Банщикова // Пищевые ингредиенты, сырье и добавки. - 2004. - № 1.- С. 22-24. – Режим доступу: http://bazadan.com/.../pishchevye-volokna-vitatsel-unikalny-produkt-veka
4.Удворгелі, Л. Пектиновмісні порошки / Л.Удворгелі, В. Дробот // Харчова і переробна промисловість. – 2004. - № 1.- С. 22-23.
References: 1.Arsenieva, L. Yu. Doslidzhennia skladu polisakharydnoho kompleksu kontsentrativ kharchovykh volokon roslynnoho pokhodzhennia, L. Yu. Arsenieva, O. V. Borysenko, V. F. Dotsenko, V. O. Hubenia, Nauka i sotsialni problemy suspilstva: kharchuvannia, ekolohiia, demohrafiia: IV Mizhnar. nauk.-prakt. konf. Kharkiv, KhDUKhT, 23 – 24 travnia 2006 y, Kharkiv: KhDUKhT, 2006, Ch. 1, P. 14 – 16.
2.Baiharin, E. K. Soderzhanie pishchevykh volokon v pishchevykh produktakh rastitelnoho proiskhozhdeniia, E. K. Baiharin, Voprosy pitaniia, 2006, V. 75. No 3, P. 42 - 44.
3.Bollinher, Kh. Pishchevye volokna Vitatsel – unikalnyi produkt KhKhI veka [Electronic resource], Kh.Bollinher, V.Prianishnikov, T. Banshchikova, Pishchevye inhredienty, syre i dobavki, 2004, No 1, P. 22-24, Access mode: http://bazadan.com/.../pishchevye-volokna-vitatsel-unikalny-produkt-veka
4.Udvorheli, L. Pektynovmisni poroshky, L.Udvorheli, V. Drobot, Kharchova i pererobna promyslovist, 2004, No 1, P. 22-23.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.