Anzeige von  nach Autor Кобаса, Ігор
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Anzeige der Treffer 1 bis 7 von 7
	
	
	
    
    
	
| Dokumenttyp | Erscheinungsdatum | Date of entry | Titel | Autor(en) | 
| Conference Abstract | 11-Okt-2017 | 28-Okt-2017 | Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції | Кондратьєва, Ірина; Кобаса, Ігор; Kondratyeva, Iryna; Kobasa, Igor | 
| Conference Abstract | 10-Okt-2019 | 15-Nov-2019 | Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукції | Марценюк, Володимир; Чебан, Лариса; Кобаса, Ігор; Martseniuk, Volodymyr; Cheban, Larysa; Kobasa, Ihor | 
| Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Кальцій гідроксилапатит як бактерицидний наповнювач композиційних матеріалів | Кобаса, Ігор; Арсеньєва, Лариса; Воробець, Марія; Чебан, Лариса; Стецюк, Ганна; Kobasa, Ihor; Arsenieva, Larysa; MariyaVorobets; Cheban, Larysa; Stecyuk, Anna | 
| Conference Abstract | 10-Okt-2019 | 15-Nov-2019 | Купажовані олії та їх фізико-хімічні властивості | Сема, Оксана; Кобаса, Ігор; Sema, Oksana; Kobasa, Igor | 
| Conference Abstract | 11-Okt-2017 | 28-Okt-2017 | Кількісне визначення саліцилової кислоти у пиві | Воробець, Марія; Кобаса, Ігор; Третяк, Дмитро; Vorobets, Mariya; Kobasa, Igor; Tretiak, Dmytro | 
| Conference Abstract | 10-Okt-2019 | 15-Nov-2019 | Люмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколаду | Воробець, Марія; Кобаса, Ігор; Тарабузан, Назар; Vorobets, Mariya; Kobasa, Igor; Tarabuzan, Nazar | 
| Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Оцінка якості соків для дитячого харчування | Воробець, Марія; Кобаса, Ігор; Фрунза, Ірина; Vorobets, Mariya; Kobasa, Ihor; Frunza, Iryna |