Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів | Карпик, Г. В.; Ходоровська, Н. І.; Karpyk, H. V.; Khodorovska, N. I. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикаті | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Грещук, А. Є.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Hreshchuk, A. Y. |
Conference Abstract | 22-тра-2018 | 15-чер-2018 | Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками | Карпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначення | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Клим, Л. В.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Klym, L. V. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробів | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |
Conference Abstract | 18-тра-2017 | 1-лис-2017 | Оптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівками | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |
Conference Abstract | 7-гру-2022 | 15-лют-2023 | Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L. | Леськів, М. Р.; Карпик, Г. В.; Leskiv, M.; Karpyk, H. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Роль води в утворені тіста для борошняних виробів | Карпик, Г. В.; Стасюк, М. В.; Karpyk, N. V.; Stasiuk, M. V. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Харчові волокна фруктів та овочів | Карпик, Г. В.; Сіржант, Н. Б.; Karpyk, G. V.; Sirzhant, N. B. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Цінність гарбуза як сировини консервного виробництва | Музичук, І. М.; Карпик, Г. В.; Muzychuk, I.; Karpyk, H. |