Buscar por Autor Бейко, Людмила Анатоліївна

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
TipoFecha de publicaciónDate of entryTítuloAutor(es)
Conference Abstract24-nov-202121-dic-2021Використання борошна стародавніх пшениць для виробництва хлібобулочної продукціїБейко, Людмила Анатоліївна; Зюзінов, Д.; Beyko, L.; Ziuzinov, D.
Monograph202512-dic-2025Наукове обгрунтування та розробка полікомпонентних харчових продуктів з використанням пробіотичних мікроорганізмівБейко, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations202226-dic-2022ПрактикаНазарко, Ірина Степанівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Сельський, Володимир Романович
Conference Abstract25-sep-202528-oct-2025Пробіотики як функціональний компонент харчових продуктівБейко, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна; Beyko, L. A.; Nazarko, I.
Monograph22-oct-202519-nov-2025Розробка технологій м'ясних, рибних та дієтичних продуктів з використанням нетрадиційної сировини та харчових продуктів для військовослужбовцівГолембовська, Н. В.; Баль-Прилипко, Л. В.; Слободянюк, Н. М.; Берник, І. М.; Ісраелян, В. М.; Ніколаєнко, М. С.; Андрощук, О. С.; Бейко, Людмила Анатоліївна; Лялик, Анастасія Тарасівна
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Соя в харчуванні людиниЛялик, Анастасія Тарасівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Голик, О. В.; Lialyk, A.; Beyko, L; Holyk, O.