Visar Författare Покотило, О. С.

Gå till: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
eller ange de första bokstäverna:  
Visar 1 till 18 av 18 poster
TypUtgivningsdatumDate of entryTitelFörfattare
Conference Abstract20-maj-202123-jun-2021Використання водного розчину біологічно активного йоду «Йодіс-К» у технології хлібо-булочних виробівЯнів, А. Р.; Покотило, О. С.
Conference Abstract28-nov-201818-feb-2019Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробціПокотило, О. С.; Кафтан, А. І.; Pokotylo, O. S.; Kaftan, A. I.
Conference Abstract20-maj-202123-jun-2021Воднева вода – ефективний і перспективний засіб оздоровленняПокотило, О. С.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract25-nov-202024-mar-2021Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіруДалєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract24-maj-202319-jul-2023Вплив збагаченої воднем води на стан пародонту, рівень окисного стресу та мікрофлору порожнини ротаБоднарчук, Г. Р.; Покотило, О. С.; Bodnarchuk, H. R.; Pokotylo, O. S.
Article17-nov-201624-mar-2017Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капустиБанах, В. І.; Покотило, О. С.; Banakh, V. I.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract28-apr-202216-jun-2022Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сируАрутюнян, Д.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract25-nov-202024-mar-2021Жирнокислотний склад молока при скисанніХава, О. П.; Сельський, Володимир Романович; Покотило, О. С.; Hava, O. P.; Selsky, V. R.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract25-nov-202024-mar-2021Жирнокислотний склад сирів залежно від технології виробництваАрутюнян, Д. А.; Сторож, Л. А.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D. A.; Storoz, L. A.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract28-nov-201818-feb-2019Жирнокислотний склад традиційних олій після смаженняПокотило, О. С.; Баюк, С. Я.; Pokotylo, O. S.; Bayuk, S. Ya.
Article17-nov-201624-mar-2017Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганніСулік, О. П.; Покотило, О. С.; Sulik, O. P.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract28-nov-201818-feb-2019Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислотПокотило, О. С.; Горожанський, О. Я.; Pokotylo, O. S.; Horozhansky, O. Ya.
Conference Abstract25-nov-202024-mar-2021Лляна олія як джерело омега-3 поліненасичених кислот при створенні купажівНовіков, І. Т.; Покотило, О. С.; Novikov, I. T.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract20-maj-202123-jun-2021Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберіганняДалєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract24-maj-202319-jul-2023Перспективи використання суспензії з наночастинок срібла для створення протимікробних і противірусних медичних масок воднева вода – ефективний і перспективний засіб оздоровленняПочинок, А. М.; Покотило, О. С.; Pochynok, A. M.; Pokotylo, O. S.
Article8-okt-201521-dec-2015Порядок державної реєстрації харчових продуктів функціонального призначенняКриськова, Лариса Петрівна; Покотило, О. С.; Kryskova, Larysa; Pokotylo, Oleh
Conference Abstract28-nov-201818-feb-2019Стан рН і ОВП у фруктахПокотило, О. С.; Смерик, В. В.; Pokotylo, O. S.; Smeryk, V. V.
Conference Abstract25-nov-202024-mar-2021Фізико-хімічні параметри вод при зберіганніПаламар, А. А.; Колихалін, О. А.; Покотило, О. С.; Palamar, A. A.; Kolychalin, O. A.; Pokotylo, O. S.