Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35436
Назва: | Використання водного розчину біологічно активного йоду «Йодіс-К» у технології хлібо-булочних виробів |
Інші назви: | The use of an aqueous solution of biologically active iodine "Yodis-K" in the technology of bakery products |
Автори: | Янів, А. Р. Покотило, О. С. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Янів А. Р. Використання водного розчину біологічно активного йоду «Йодіс-К» у технології хлібо-булочних виробів / А. Р. Янів, О. С. Покотило // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 28. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Yaniv A. R., Pokotylo O. S. (2021) Vykorystannia vodnoho rozchynu biolohichno aktyvnoho yodu "Yodis-K" u tekhnolohii khlibo-bulochnykh vyrobiv [The use of an aqueous solution of biologically active iodine "Yodis-K" in the technology of bakery products]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 28 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
Конференція/захід: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Дата публікації: | 20-тра-2021 |
Дата внесення: | 23-чер-2021 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
УДК: | 637.138 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 28 |
Початкова сторінка: | 28 |
Кінцева сторінка: | 28 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35436 |
ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Перелік літератури: | 1.Н. Г. Копчак, О. С. Покотило, М. Д. Кухтин, М. І. Коваль. Вплив йоду на показникиліпідного профілю крові щурів різного віку при експериментальному ожирінні // Медична та клінічна хімія. – 2017. – Т. 19. - №4. – С. 123-128. 2. Women Remain at Risk of Iodine Deficiency during Pregnancy: The Importance of Iodine Supplementation before Conception and Throughout Gestation / K. L. Hynes [et al.] // Nutrients. – 2019. – Vol. 11. – Issue 1. – Р. 172. 3. М. П. Головко та ін. Удосконалення виробництва та дослідження якостіхлібобулочних виробів, збагачених на йод // Технологічний аудит та резервивиробництва. – 2015. – Т.3, № 3 (23). – С. 26–29. 4. Цимбаліста Н. В., Давиденко Н. В.Стан фактичного харчування населення та аліментарно обумовлена захворюваність //Проблеми харчування. – 2008. – № 12. – С. 32–35. |
References: | 1.N. H. Kopchak, O. S. Pokotylo, M. D. Kukhtyn, M. I. Koval. Vplyv yodu na pokaznykylipidnoho profiliu krovi shchuriv riznoho viku pry eksperymentalnomu ozhyrinni, Medychna ta klinichna khimiia, 2017, V. 19, No 4, P. 123-128. 2. Women Remain at Risk of Iodine Deficiency during Pregnancy: The Importance of Iodine Supplementation before Conception and Throughout Gestation, K. L. Hynes [et al.], Nutrients, 2019, Vol. 11, Issue 1, R. 172. 3. M. P. Holovko and other Udoskonalennia vyrobnytstva ta doslidzhennia yakostikhlibobulochnykh vyrobiv, zbahachenykh na yod, Tekhnolohichnyi audyt ta rezervyvyrobnytstva, 2015, V.3, No 3 (23), P. 26–29. 4. Tsymbalista N. V., Davydenko N. V.Stan faktychnoho kharchuvannia naselennia ta alimentarno obumovlena zakhvoriuvanist //Problemy kharchuvannia, 2008, No 12, P. 32–35. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Yaniv_A_R-The_use_of_an_aqueous_solution_28.pdf | 360,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2021_Yaniv_A_R-The_use_of_an_aqueous_solution_28.djvu | 20,49 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2021_Yaniv_A_R-The_use_of_an_aqueous_solution_28__COVER.png | 398,66 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.