Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35436

Назва: Використання водного розчину біологічно активного йоду «Йодіс-К» у технології хлібо-булочних виробів
Інші назви: The use of an aqueous solution of biologically active iodine "Yodis-K" in the technology of bakery products
Автори: Янів, А. Р.
Покотило, О. С.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Янів А. Р. Використання водного розчину біологічно активного йоду «Йодіс-К» у технології хлібо-булочних виробів / А. Р. Янів, О. С. Покотило // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 28. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description: Yaniv A. R., Pokotylo O. S. (2021) Vykorystannia vodnoho rozchynu biolohichno aktyvnoho yodu "Yodis-K" u tekhnolohii khlibo-bulochnykh vyrobiv [The use of an aqueous solution of biologically active iodine "Yodis-K" in the technology of bakery products]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 28 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
Конференція/захід: Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Дата публікації: 20-тра-2021
Дата внесення: 23-чер-2021
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 20-21 травня 2021 року
20-21 May 2021
УДК: 637.138
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 28
Початкова сторінка: 28
Кінцева сторінка: 28
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35436
ISBN: 978-617-7875-17-7
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Перелік літератури: 1.Н. Г. Копчак, О. С. Покотило, М. Д. Кухтин, М. І. Коваль. Вплив йоду на показникиліпідного профілю крові щурів різного віку при експериментальному ожирінні // Медична та клінічна хімія. – 2017. – Т. 19. - №4. – С. 123-128.
2. Women Remain at Risk of Iodine Deficiency during Pregnancy: The Importance of Iodine Supplementation before Conception and Throughout Gestation / K. L. Hynes [et al.] // Nutrients. – 2019. – Vol. 11. – Issue 1. – Р. 172.
3. М. П. Головко та ін. Удосконалення виробництва та дослідження якостіхлібобулочних виробів, збагачених на йод // Технологічний аудит та резервивиробництва. – 2015. – Т.3, № 3 (23). – С. 26–29.
4. Цимбаліста Н. В., Давиденко Н. В.Стан фактичного харчування населення та аліментарно обумовлена захворюваність //Проблеми харчування. – 2008. – № 12. – С. 32–35.
References: 1.N. H. Kopchak, O. S. Pokotylo, M. D. Kukhtyn, M. I. Koval. Vplyv yodu na pokaznykylipidnoho profiliu krovi shchuriv riznoho viku pry eksperymentalnomu ozhyrinni, Medychna ta klinichna khimiia, 2017, V. 19, No 4, P. 123-128.
2. Women Remain at Risk of Iodine Deficiency during Pregnancy: The Importance of Iodine Supplementation before Conception and Throughout Gestation, K. L. Hynes [et al.], Nutrients, 2019, Vol. 11, Issue 1, R. 172.
3. M. P. Holovko and other Udoskonalennia vyrobnytstva ta doslidzhennia yakostikhlibobulochnykh vyrobiv, zbahachenykh na yod, Tekhnolohichnyi audyt ta rezervyvyrobnytstva, 2015, V.3, No 3 (23), P. 26–29.
4. Tsymbalista N. V., Davydenko N. V.Stan faktychnoho kharchuvannia naselennia ta alimentarno obumovlena zakhvoriuvanist //Problemy kharchuvannia, 2008, No 12, P. 32–35.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.