霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35436

摰����漯敶�
DC �������霂剛��
dc.contributor.authorЯнів, А. Р.
dc.contributor.authorПокотило, О. С.
dc.coverage.temporal20-21 травня 2021 року
dc.coverage.temporal20-21 May 2021
dc.date.accessioned2021-06-23T15:52:44Z-
dc.date.available2021-06-23T15:52:44Z-
dc.date.created2021-05-20
dc.date.issued2021-05-20
dc.identifier.citationЯнів А. Р. Використання водного розчину біологічно активного йоду «Йодіс-К» у технології хлібо-булочних виробів / А. Р. Янів, О. С. Покотило // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 28. — (Вода і харчова промисловість).
dc.identifier.isbn978-617-7875-17-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35436-
dc.format.extent28
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
dc.titleВикористання водного розчину біологічно активного йоду «Йодіс-К» у технології хлібо-булочних виробів
dc.title.alternativeThe use of an aqueous solution of biologically active iodine "Yodis-K" in the technology of bakery products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.138
dc.relation.references1.Н. Г. Копчак, О. С. Покотило, М. Д. Кухтин, М. І. Коваль. Вплив йоду на показникиліпідного профілю крові щурів різного віку при експериментальному ожирінні // Медична та клінічна хімія. – 2017. – Т. 19. - №4. – С. 123-128.
dc.relation.references2. Women Remain at Risk of Iodine Deficiency during Pregnancy: The Importance of Iodine Supplementation before Conception and Throughout Gestation / K. L. Hynes [et al.] // Nutrients. – 2019. – Vol. 11. – Issue 1. – Р. 172.
dc.relation.references3. М. П. Головко та ін. Удосконалення виробництва та дослідження якостіхлібобулочних виробів, збагачених на йод // Технологічний аудит та резервивиробництва. – 2015. – Т.3, № 3 (23). – С. 26–29.
dc.relation.references4. Цимбаліста Н. В., Давиденко Н. В.Стан фактичного харчування населення та аліментарно обумовлена захворюваність //Проблеми харчування. – 2008. – № 12. – С. 32–35.
dc.relation.referencesen1.N. H. Kopchak, O. S. Pokotylo, M. D. Kukhtyn, M. I. Koval. Vplyv yodu na pokaznykylipidnoho profiliu krovi shchuriv riznoho viku pry eksperymentalnomu ozhyrinni, Medychna ta klinichna khimiia, 2017, V. 19, No 4, P. 123-128.
dc.relation.referencesen2. Women Remain at Risk of Iodine Deficiency during Pregnancy: The Importance of Iodine Supplementation before Conception and Throughout Gestation, K. L. Hynes [et al.], Nutrients, 2019, Vol. 11, Issue 1, R. 172.
dc.relation.referencesen3. M. P. Holovko and other Udoskonalennia vyrobnytstva ta doslidzhennia yakostikhlibobulochnykh vyrobiv, zbahachenykh na yod, Tekhnolohichnyi audyt ta rezervyvyrobnytstva, 2015, V.3, No 3 (23), P. 26–29.
dc.relation.referencesen4. Tsymbalista N. V., Davydenko N. V.Stan faktychnoho kharchuvannia naselennia ta alimentarno obumovlena zakhvoriuvanist //Problemy kharchuvannia, 2008, No 12, P. 32–35.
dc.identifier.citationenYaniv A. R., Pokotylo O. S. (2021) Vykorystannia vodnoho rozchynu biolohichno aktyvnoho yodu "Yodis-K" u tekhnolohii khlibo-bulochnykh vyrobiv [The use of an aqueous solution of biologically active iodine "Yodis-K" in the technology of bakery products]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 28 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
dc.citation.spage28
dc.citation.epage28
dc.citation.conferenceⅠ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
�蝷箔����:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



�DSpace銝剜�������★��������雿��.