Browsing by Author Карпик, Г. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
TipusData de publicacióDate of entryTítolAutor(s)
Conference Abstract28-de -201818-de -2019Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервівКарпик, Г. В.; Ходоровська, Н. І.; Karpyk, H. V.; Khodorovska, N. I.
Conference Abstract24-de -202319-de -2023Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикатіКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Грещук, А. Є.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Hreshchuk, A. Y.
Conference Abstract22-de -201815-de -2018Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівкамиКарпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira
Conference Abstract24-de -202319-de -2023Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначенняКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Клим, Л. В.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Klym, L. V.
Conference Abstract11-d’o-201728-d’o-2017Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробівКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Conference Abstract18-de -20171-de -2017Оптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівкамиКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Conference Abstract7-de -202215-de -2023Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L.Леськів, М. Р.; Карпик, Г. В.; Leskiv, M.; Karpyk, H.
Conference Abstract24-de -202319-de -2023Роль води в утворені тіста для борошняних виробівКарпик, Г. В.; Стасюк, М. В.; Karpyk, N. V.; Stasiuk, M. V.
Article17-de -201624-de -2017Харчові волокна фруктів та овочівКарпик, Г. В.; Сіржант, Н. Б.; Karpyk, G. V.; Sirzhant, N. B.
Conference Abstract14-de -20203-de -2020Цінність гарбуза як сировини консервного виробництваМузичук, І. М.; Карпик, Г. В.; Muzychuk, I.; Karpyk, H.