Percorrer por autor Кобаса, Ігор

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-7 de 7.
TipoDataDate of entryTítuloAutor(es)
Conference Abstract11-Out-201728-Out-2017Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукціїКондратьєва, Ірина; Кобаса, Ігор; Kondratyeva, Iryna; Kobasa, Igor
Conference Abstract10-Out-201915-Nov-2019Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукціїМарценюк, Володимир; Чебан, Лариса; Кобаса, Ігор; Martseniuk, Volodymyr; Cheban, Larysa; Kobasa, Ihor
Article8-Out-201521-Dez-2015Кальцій гідроксилапатит як бактерицидний наповнювач композиційних матеріалівКобаса, Ігор; Арсеньєва, Лариса; Воробець, Марія; Чебан, Лариса; Стецюк, Ганна; Kobasa, Ihor; Arsenieva, Larysa; MariyaVorobets; Cheban, Larysa; Stecyuk, Anna
Conference Abstract10-Out-201915-Nov-2019Купажовані олії та їх фізико-хімічні властивостіСема, Оксана; Кобаса, Ігор; Sema, Oksana; Kobasa, Igor
Conference Abstract11-Out-201728-Out-2017Кількісне визначення саліцилової кислоти у пивіВоробець, Марія; Кобаса, Ігор; Третяк, Дмитро; Vorobets, Mariya; Kobasa, Igor; Tretiak, Dmytro
Conference Abstract10-Out-201915-Nov-2019Люмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколадуВоробець, Марія; Кобаса, Ігор; Тарабузан, Назар; Vorobets, Mariya; Kobasa, Igor; Tarabuzan, Nazar
Article8-Out-201521-Dez-2015Оцінка якості соків для дитячого харчуванняВоробець, Марія; Кобаса, Ігор; Фрунза, Ірина; Vorobets, Mariya; Kobasa, Ihor; Frunza, Iryna