Перегляд зібрання за групою - Автори Бейко, Людмила Анатоліївна
Результати від 1 до 6 із 6
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
| Conference Abstract | 24-лис-2021 | 21-гру-2021 | Використання борошна стародавніх пшениць для виробництва хлібобулочної продукції | Бейко, Людмила Анатоліївна; Зюзінов, Д.; Beyko, L.; Ziuzinov, D. |
| Monograph | 2025 | 12-гру-2025 | Наукове обгрунтування та розробка полікомпонентних харчових продуктів з використанням пробіотичних мікроорганізмів | Бейко, Людмила Анатоліївна |
| Methodical recommendations | 2022 | 26-гру-2022 | Практика | Назарко, Ірина Степанівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Сельський, Володимир Романович |
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Пробіотики як функціональний компонент харчових продуктів | Бейко, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна; Beyko, L. A.; Nazarko, I. |
| Monograph | 22-жов-2025 | 19-лис-2025 | Розробка технологій м'ясних, рибних та дієтичних продуктів з використанням нетрадиційної сировини та харчових продуктів для військовослужбовців | Голембовська, Н. В.; Баль-Прилипко, Л. В.; Слободянюк, Н. М.; Берник, І. М.; Ісраелян, В. М.; Ніколаєнко, М. С.; Андрощук, О. С.; Бейко, Людмила Анатоліївна; Лялик, Анастасія Тарасівна |
| Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Соя в харчуванні людини | Лялик, Анастасія Тарасівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Голик, О. В.; Lialyk, A.; Beyko, L; Holyk, O. |