Перегляд зібрання за групою - Автори Бейко, Людмила Анатоліївна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 6 із 6
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract24-лис-202121-гру-2021Використання борошна стародавніх пшениць для виробництва хлібобулочної продукціїБейко, Людмила Анатоліївна; Зюзінов, Д.; Beyko, L.; Ziuzinov, D.
Monograph202512-гру-2025Наукове обгрунтування та розробка полікомпонентних харчових продуктів з використанням пробіотичних мікроорганізмівБейко, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations202226-гру-2022ПрактикаНазарко, Ірина Степанівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Сельський, Володимир Романович
Conference Abstract25-вер-202528-жов-2025Пробіотики як функціональний компонент харчових продуктівБейко, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна; Beyko, L. A.; Nazarko, I.
Monograph22-жов-202519-лис-2025Розробка технологій м'ясних, рибних та дієтичних продуктів з використанням нетрадиційної сировини та харчових продуктів для військовослужбовцівГолембовська, Н. В.; Баль-Прилипко, Л. В.; Слободянюк, Н. М.; Берник, І. М.; Ісраелян, В. М.; Ніколаєнко, М. С.; Андрощук, О. С.; Бейко, Людмила Анатоліївна; Лялик, Анастасія Тарасівна
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Соя в харчуванні людиниЛялик, Анастасія Тарасівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Голик, О. В.; Lialyk, A.; Beyko, L; Holyk, O.