Перегляд зібрання за групою - УДК 664.8

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 20 із 61  далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract25-кві-20244-чер-2024Аналіз способів подрібнення сировини у харчовій промисловостіКонопка, О.; Konopka, O.
Article29-жов-201422-січ-2016Визначальні фактори розвитку ринку плодоовочеконсервної продукції УкраїниАндрушків, Б.; Джинджириста, Н.; Andrushkiv, B.; Dzhyndzhyrysta, N.
Thesis Abstractгру-201824-січ-2019Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру ГолландськогоМатуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервівКарпик, Г. В.; Ходоровська, Н. І.; Karpyk, H. V.; Khodorovska, N. I.
Conference Abstract18-тра-20171-лис-2017Використання плодів шовковиці у консервуванніСельський, В. Р.; Угрин, Ю. В.; Selsky, V. R.; Uhryn, Y. V.
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020Використання ягід бузини у технологіях оздоровчого харчуванняНазарко, І. С.; Nazarko, I.
Article23-кві-201526-лют-2016Вплив ензимів на мікробні біоплівки, які утворені на технологічному обладнаніДума, Н.; Duma, N.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення сокуСельський, Володимир Романович; Шишка, Т. Р.; Selsky, V. R.; Shyshka, T. R.
Conference Abstract16-лис-201725-січ-2018Вплив попередньої підготовки шовковиці на соковіддачуСельський, Володимир Романович; Угрин, Ю. В.; Selsky, V. R.; Uhryn, Y. V.
Master Thesis201929-гру-2019Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочівКадило, Наталія Василівна; Kadylo N.V.
Thesis Abstract201818-лют-2018Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратівСабітов, Денис Едуардович; Sabitov, D.E.
Conference Abstract22-тра-201815-чер-2018Вплив способів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачуСельський, Володимир Романович; Мельнічук, Оксана Євстахівна; Карпик, Галина; Selskyi, V.; Melnichuk, O.; Karpyk, G.
Thesis Abstract201818-лют-2018Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктівCіканович, Іван Володимирович; Sikanovich, I.V.
Thesis Abstract201818-лют-2018Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро Вадимович; Kichula, D.V.
Article25-кві-201316-лют-2016Вплив технологічних факторів на формування структури фруктових консервівСтрільчук, М. Б.
Article25-кві-201316-лют-2016Динаміка денітрифікуючого і мікробіологічного процесів в технології квашення капусти та соління огірків і помідорівМакар, У.; Мацюк, М.; Андріїшин, Н.
Thesis Abstractгру-201823-гру-2018Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервівХодоровська, Надія Ігорівна
Master Thesis20191-січ-2020Дослідження впливу куркуми на показники якості молока питногоВоробець, Назарій Антонович; Vorobec N.А.
Thesis Abstractгру-201821-гру-2018Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасціКопійчук, Віктор Леонідович
Master Thesis201929-гру-2019Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктівЛясота, Олена Богданівна; Liasota O.B.