การเรียกดู ตาม UDC 664.8

ข้ามไปยัง: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
หรือใส่อักษรขึ้นต้นของชื่อผู้แต่ง:  
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 20 จากทั้งหมด 61  ถัดไป >
ประเภทวันที่เผยแพร่Date of entryชื่อเรื่องผู้แต่ง
Conference Abstract25-เมษ-20244-มิถ-2024Аналіз способів подрібнення сировини у харчовій промисловостіКонопка, О.; Konopka, O.
Article29-ตุล-201422-มกร-2016Визначальні фактори розвитку ринку плодоовочеконсервної продукції УкраїниАндрушків, Б.; Джинджириста, Н.; Andrushkiv, B.; Dzhyndzhyrysta, N.
Thesis Abstractธัน-201824-มกร-2019Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру ГолландськогоМатуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia
Conference Abstract28-พฤศ-201818-กุม-2019Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервівКарпик, Г. В.; Ходоровська, Н. І.; Karpyk, H. V.; Khodorovska, N. I.
Conference Abstract18-พฤษ-20171-พฤศ-2017Використання плодів шовковиці у консервуванніСельський, В. Р.; Угрин, Ю. В.; Selsky, V. R.; Uhryn, Y. V.
Conference Abstract14-พฤษ-20203-มิถ-2020Використання ягід бузини у технологіях оздоровчого харчуванняНазарко, І. С.; Nazarko, I.
Article23-เมษ-201526-กุม-2016Вплив ензимів на мікробні біоплівки, які утворені на технологічному обладнаніДума, Н.; Duma, N.
Conference Abstract22-กัน-202219-ตุล-2022Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення сокуСельський, Володимир Романович; Шишка, Т. Р.; Selsky, V. R.; Shyshka, T. R.
Conference Abstract16-พฤศ-201725-มกร-2018Вплив попередньої підготовки шовковиці на соковіддачуСельський, Володимир Романович; Угрин, Ю. В.; Selsky, V. R.; Uhryn, Y. V.
Master Thesis201929-ธัน-2019Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочівКадило, Наталія Василівна; Kadylo N.V.
Thesis Abstract201818-กุม-2018Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратівСабітов, Денис Едуардович; Sabitov, D.E.
Conference Abstract22-พฤษ-201815-มิถ-2018Вплив способів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачуСельський, Володимир Романович; Мельнічук, Оксана Євстахівна; Карпик, Галина; Selskyi, V.; Melnichuk, O.; Karpyk, G.
Thesis Abstract201818-กุม-2018Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктівCіканович, Іван Володимирович; Sikanovich, I.V.
Thesis Abstract201818-กุม-2018Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро Вадимович; Kichula, D.V.
Article25-เมษ-201316-กุม-2016Вплив технологічних факторів на формування структури фруктових консервівСтрільчук, М. Б.
Article25-เมษ-201316-กุม-2016Динаміка денітрифікуючого і мікробіологічного процесів в технології квашення капусти та соління огірків і помідорівМакар, У.; Мацюк, М.; Андріїшин, Н.
Thesis Abstractธัน-201823-ธัน-2018Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервівХодоровська, Надія Ігорівна
Master Thesis20191-มกร-2020Дослідження впливу куркуми на показники якості молока питногоВоробець, Назарій Антонович; Vorobec N.А.
Thesis Abstractธัน-201821-ธัน-2018Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасціКопійчук, Віктор Леонідович
Master Thesis201929-ธัน-2019Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктівЛясота, Олена Богданівна; Liasota O.B.