Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44931

Назва: Аналіз способів подрібнення сировини у харчовій промисловості
Інші назви: Analysis of raw material grinding methods in the food industry
Автори: Конопка, О.
Konopka, O.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Конопка О. Аналіз способів подрібнення сировини у харчовій промисловості / Конопка О. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 285. — (Хімічна та біоінженерія).
Bibliographic description: Konopka O. (2024) Analiz sposobiv podribnennia syrovyny u kharchovii promyslovosti [Analysis of raw material grinding methods in the food industry]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 285 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024
Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 25-кві-2024
Дата внесення: 4-чер-2024
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25-26 квітня 2024 року
25-26 April 2024
Науковий керівник: Віктор, Ярославович Ворощук
Voroshchuk, V.
УДК: 664.8
Теми: подрібнення
сировина
технологічний процес
структура
grinding
raw materials
technological process
structure
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 285
Початкова сторінка: 285
Кінцева сторінка: 285
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44931
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.