Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44931
Назва: | Аналіз способів подрібнення сировини у харчовій промисловості |
Інші назви: | Analysis of raw material grinding methods in the food industry |
Автори: | Конопка, О. Konopka, O. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Конопка О. Аналіз способів подрібнення сировини у харчовій промисловості / Конопка О. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 285. — (Хімічна та біоінженерія). |
Bibliographic description: | Konopka O. (2024) Analiz sposobiv podribnennia syrovyny u kharchovii promyslovosti [Analysis of raw material grinding methods in the food industry]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 285 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024 Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 25-кві-2024 |
Дата внесення: | 4-чер-2024 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 квітня 2024 року 25-26 April 2024 |
Науковий керівник: | Віктор, Ярославович Ворощук Voroshchuk, V. |
УДК: | 664.8 |
Теми: | подрібнення сировина технологічний процес структура grinding raw materials technological process structure |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 285 |
Початкова сторінка: | 285 |
Кінцева сторінка: | 285 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44931 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VII_MCNTK_2024_Konopka_O-Analysis_of_raw_material_grinding_285.pdf | 326,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
VII_MCNTK_2024_Konopka_O-Analysis_of_raw_material_grinding_285.djvu | 18,58 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
VII_MCNTK_2024_Konopka_O-Analysis_of_raw_material_grinding_285__COVER.png | 389,62 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.