Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44931

Заглавие: Аналіз способів подрібнення сировини у харчовій промисловості
Други Заглавия: Analysis of raw material grinding methods in the food industry
Автори: Конопка, О.
Konopka, O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Конопка О. Аналіз способів подрібнення сировини у харчовій промисловості / Конопка О. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 285. — (Хімічна та біоінженерія).
Bibliographic description (International): Konopka O. (2024) Analiz sposobiv podribnennia syrovyny u kharchovii promyslovosti [Analysis of raw material grinding methods in the food industry]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 285 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024
Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата на Публикуване: 25-Апр-2024
Date of entry: 4-Юни-2024
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2024 року
25-26 April 2024
Supervisor: Віктор, Ярославович Ворощук
Voroshchuk, V.
UDC: 664.8
Ключови Думи: подрібнення
сировина
технологічний процес
структура
grinding
raw materials
technological process
structure
Number of pages: 1
Page range: 285
Start page: 285
End page: 285
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44931
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.