Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
Conference Abstract | 10-říj-2019 | 15-lis-2019 | Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods | Navazhylava, Alena; Koroleva, Lidia; Новожилова, Елена; Королёва, Лидия |
Monograph | 2022 | 29-pro-2022 | The technology of semi-finished sponge products using extruded corn flour | Lisovska, T. O.; Лісовська, Тетяна Олегівна; Chorna, N. V.; Чорна, Н. В.; Kopchak, N. H; Копчак, Наталія Григорівна |
Article | 22-dub-2010 | 18-úno-2016 | Виготовлення білково-збивного печива на основі цукрозамінників нового покоління як продукт оздоровчого та профілактичного призначення | Бадрук, В. |
Article | 19-kvě-2015 | 21-led-2016 | Вплив глюканвмісної борошняної сировини на якість бісквітних напівфабрикатів | Іоргачова, Катерина Георгіївна; Макарова, Ольга; Котузаки, Олена; Iorgacheva, Ekaterina; Makarova, Olga; Kotuzaky, Elena |
Article | 19-pro-2012 | 16-úno-2014 | Дефіцит мікроелементів в харчуванні і здоров′я людини | Кіркова, Марина; Полумбрик, Максим; Kirkova, Maryna; Polumbryk, Maksym |
Conference Abstract | 10-říj-2019 | 15-lis-2019 | Дослідження впливу різних жирів на властивості печива | Юрченко, Світлана; Краскова, Олена; Iurchenko, Svitlana; Kraskova, Olena |
Article | 8-říj-2015 | 21-pro-2015 | Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделиях | Shklyanka, Nicholas; Shepko, Natalya; Шклянка, Николай; Шепко, Наталья |
Article | 25-lis-2015 | 18-úno-2016 | Исследование некоторых потребительских свойств цельнозерновой муки из ячменя | Gapeenko, N. E.; Hancharonak, V. A.; Shevtsova, E. A.; Гапеенко, Н. Е.; Гончаронок, В. А.; Шевцова, Е. А. |
Article | 20-dub-2016 | 25-kvě-2016 | Кондитерська галузь України – реалії сьогодення | Колосівська, В.; Kolosivska, V. |
Article | 20-dub-2016 | 25-kvě-2016 | Оптимізація використання та шляхи покращення управління основними засобами підприємства | Колосівська, О.; Kolosivska, O. |
Article | 20-dub-2016 | 25-kvě-2016 | Особливості функціонування світового ринку кондитнрських виробів та тенденції його розвитку | Черній, І.; Chernii, I. |
Conference Abstract | 27-lis-2019 | 5-úno-2020 | Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністю | Дмитрук, Р. О.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Dmytruk, R. O.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V. |
Conference Abstract | 10-říj-2019 | 15-lis-2019 | Получение бисквитного полуфабриката из безглютеновой муки | Mashkova, Irina; Shevtsova, Irina; Машкова, Ирина; Шевцова, Ирина |
Article | 8-říj-2015 | 21-pro-2015 | Современные принципы проектирования пищевых продуктов | Kazutina, Tatyana; Mashkova, Irina; Казутина, Татьяна; Машкова, Ирина |
Other | 26-srp-2014 | 26-srp-2014 | Технічне переоснащення лінії виробництва вафель на ПАТ «ТерА» з модернізацією машини для нанесення намазки на вафельні листи марки АК-30 та дослідженням реологічних властивостей намазки | Четверікова, Світлана Олександрівна; Chetverikova, Svetlana |