Yn pori yn ôl UDC 664.68

Neidio i: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
neu roi rhai o'r llythrennau cyntaf:  
Yn dangos canlyniadau 1 i 15 o 15
MathDyddiad CyhoeddiDate of entryTeitlAwdur(on)
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foodsNavazhylava, Alena; Koroleva, Lidia; Новожилова, Елена; Королёва, Лидия
Monograph202229-Dec-2022The technology of semi-finished sponge products using extruded corn flourLisovska, T. O.; Лісовська, Тетяна Олегівна; Chorna, N. V.; Чорна, Н. В.; Kopchak, N. H; Копчак, Наталія Григорівна
Article22-Apr-201018-Feb-2016Виготовлення білково-збивного печива на основі цукрозамінників нового покоління як продукт оздоровчого та профілактичного призначенняБадрук, В.
Article19-May-201521-Jan-2016Вплив глюканвмісної борошняної сировини на якість бісквітних напівфабрикатівІоргачова, Катерина Георгіївна; Макарова, Ольга; Котузаки, Олена; Iorgacheva, Ekaterina; Makarova, Olga; Kotuzaky, Elena
Article19-Dec-201216-Feb-2014Дефіцит мікроелементів в харчуванні і здоров′я людиниКіркова, Марина; Полумбрик, Максим; Kirkova, Maryna; Polumbryk, Maksym
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Дослідження впливу різних жирів на властивості печиваЮрченко, Світлана; Краскова, Олена; Iurchenko, Svitlana; Kraskova, Olena
Article8-Oct-201521-Dec-2015Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделияхShklyanka, Nicholas; Shepko, Natalya; Шклянка, Николай; Шепко, Наталья
Article25-Nov-201518-Feb-2016Исследование некоторых потребительских свойств цельнозерновой муки из ячменяGapeenko, N. E.; Hancharonak, V. A.; Shevtsova, E. A.; Гапеенко, Н. Е.; Гончаронок, В. А.; Шевцова, Е. А.
Article20-Apr-201625-May-2016Кондитерська галузь України – реалії сьогоденняКолосівська, В.; Kolosivska, V.
Article20-Apr-201625-May-2016Оптимізація використання та шляхи покращення управління основними засобами підприємстваКолосівська, О.; Kolosivska, O.
Article20-Apr-201625-May-2016Особливості функціонування світового ринку кондитнрських виробів та тенденції його розвиткуЧерній, І.; Chernii, I.
Conference Abstract27-Nov-20195-Feb-2020Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністюДмитрук, Р. О.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Dmytruk, R. O.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Получение бисквитного полуфабриката из безглютеновой мукиMashkova, Irina; Shevtsova, Irina; Машкова, Ирина; Шевцова, Ирина
Article8-Oct-201521-Dec-2015Современные принципы проектирования пищевых продуктовKazutina, Tatyana; Mashkova, Irina; Казутина, Татьяна; Машкова, Ирина
Other26-Aug-201426-Aug-2014Технічне переоснащення лінії виробництва вафель на ПАТ «ТерА» з модернізацією машини для нанесення намазки на вафельні листи марки АК-30 та дослідженням реологічних властивостей намазкиЧетверікова, Світлана Олександрівна; Chetverikova, Svetlana