Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29211
 
| Title: | Получение бисквитного полуфабриката из безглютеновой муки | 
| Other Titles: | Receiving biscuit semi-finished product from gluten-free flour | 
| Authors: | Mashkova, Irina Shevtsova, Irina Машкова, Ирина Шевцова, Ирина | 
| Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Могилев, Беларусь Коммунальное производственное унитарное предприятие «Кондитерская фабрика «Витьба», Витебск, Беларусь | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Mashkova I. Получение бисквитного полуфабриката из безглютеновой муки / Irina Mashkova, Irina Shevtsova // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 133–134. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | 
| Bibliographic description (International): | Mashkova I., Shevtsova I. (2019) Poluchenie biskvitnoho polufabrikata iz bezhliutenovoi muki [Receiving biscuit semi-finished product from gluten-free flour]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 133-134 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | 
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Issue Date: | 10-okt-2019 | 
| Date of entry: | 15-nov-2019 | 
| Publisher: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 | 
| UDC: | 664.68 | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 133-134 | 
| Start page: | 133 | 
| End page: | 134 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29211 | 
| ISBN: | 978-966-305-104-8 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | 
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Mashkova_I-Receiving_biscuit_semi_133-134.pdf | 566,43 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| ProcSPHNP_2019_Mashkova_I-Receiving_biscuit_semi_133-134.djvu | 26,27 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| ProcSPHNP_2019_Mashkova_I-Receiving_biscuit_semi_133-134__COVER.png | 382,05 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás | 
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
