Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29211

Tytuł: Получение бисквитного полуфабриката из безглютеновой муки
Inne tytuły: Receiving biscuit semi-finished product from gluten-free flour
Authors: Mashkova, Irina
Shevtsova, Irina
Машкова, Ирина
Шевцова, Ирина
Affiliation: Учреждение образования «Могилевский государственный университет
продовольствия», Могилев, Беларусь
Коммунальное производственное унитарное предприятие «Кондитерская фабрика
«Витьба», Витебск, Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Mashkova I. Получение бисквитного полуфабриката из безглютеновой муки / Irina Mashkova, Irina Shevtsova // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 133–134. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Mashkova I., Shevtsova I. (2019) Poluchenie biskvitnoho polufabrikata iz bezhliutenovoi muki [Receiving biscuit semi-finished product from gluten-free flour]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 133-134 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.68
Strony: 2
Zakres stron: 133-134
Główna strona: 133
Strona końcowa: 134
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29211
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi