Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29211
Título: | Получение бисквитного полуфабриката из безглютеновой муки |
Outros títulos: | Receiving biscuit semi-finished product from gluten-free flour |
Autor: | Mashkova, Irina Shevtsova, Irina Машкова, Ирина Шевцова, Ирина |
Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Могилев, Беларусь Коммунальное производственное унитарное предприятие «Кондитерская фабрика «Витьба», Витебск, Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Mashkova I. Получение бисквитного полуфабриката из безглютеновой муки / Irina Mashkova, Irina Shevtsova // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 133–134. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Mashkova I., Shevtsova I. (2019) Poluchenie biskvitnoho polufabrikata iz bezhliutenovoi muki [Receiving biscuit semi-finished product from gluten-free flour]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 133-134 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data: | 10-Out-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Editora: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.68 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 133-134 |
Start page: | 133 |
End page: | 134 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29211 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece nas colecções: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Mashkova_I-Receiving_biscuit_semi_133-134.pdf | 566,43 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
ProcSPHNP_2019_Mashkova_I-Receiving_biscuit_semi_133-134.djvu | 26,27 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
ProcSPHNP_2019_Mashkova_I-Receiving_biscuit_semi_133-134__COVER.png | 382,05 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.