Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29211
Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Mashkova, Irina | |
dc.contributor.author | Shevtsova, Irina | |
dc.contributor.author | Машкова, Ирина | |
dc.contributor.author | Шевцова, Ирина | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:51Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:51Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Mashkova I. Получение бисквитного полуфабриката из безглютеновой муки / Irina Mashkova, Irina Shevtsova // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 133–134. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29211 | - |
dc.format.extent | 133-134 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Получение бисквитного полуфабриката из безглютеновой муки | |
dc.title.alternative | Receiving biscuit semi-finished product from gluten-free flour | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.68 | |
dc.identifier.citationen | Mashkova I., Shevtsova I. (2019) Poluchenie biskvitnoho polufabrikata iz bezhliutenovoi muki [Receiving biscuit semi-finished product from gluten-free flour]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 133-134 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Учреждение образования «Могилевский государственный университет | |
dc.contributor.affiliation | продовольствия», Могилев, Беларусь | |
dc.contributor.affiliation | Коммунальное производственное унитарное предприятие «Кондитерская фабрика | |
dc.contributor.affiliation | «Витьба», Витебск, Беларусь | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 133 | |
dc.citation.epage | 134 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Mashkova_I-Receiving_biscuit_semi_133-134.pdf | 566,43 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
ProcSPHNP_2019_Mashkova_I-Receiving_biscuit_semi_133-134.djvu | 26,27 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
ProcSPHNP_2019_Mashkova_I-Receiving_biscuit_semi_133-134__COVER.png | 382,05 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.