Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29211

Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.authorMashkova, Irina
dc.contributor.authorShevtsova, Irina
dc.contributor.authorМашкова, Ирина
dc.contributor.authorШевцова, Ирина
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:51Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:51Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationMashkova I. Получение бисквитного полуфабриката из безглютеновой муки / Irina Mashkova, Irina Shevtsova // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 133–134. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29211-
dc.format.extent133-134
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleПолучение бисквитного полуфабриката из безглютеновой муки
dc.title.alternativeReceiving biscuit semi-finished product from gluten-free flour
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.68
dc.identifier.citationenMashkova I., Shevtsova I. (2019) Poluchenie biskvitnoho polufabrikata iz bezhliutenovoi muki [Receiving biscuit semi-finished product from gluten-free flour]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 133-134 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationУчреждение образования «Могилевский государственный университет
dc.contributor.affiliationпродовольствия», Могилев, Беларусь
dc.contributor.affiliationКоммунальное производственное унитарное предприятие «Кондитерская фабрика
dc.contributor.affiliation«Витьба», Витебск, Беларусь
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage133
dc.citation.epage134
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.