Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29177
Назва: | Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods |
Інші назви: | Перспективы использования фасолевой муки для получения песочного и бисквитного полуфабрикатов |
Автори: | Navazhylava, Alena Koroleva, Lidia Новожилова, Елена Королёва, Лидия |
Приналежність: | Могилевский государственный университет продовольствия, Могилев, Беларусь Могилевский государственный медицинский колледж, Могилев, Беларусь |
Бібліографічний опис: | Navazhylava A. Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods / Alena Navazhylava, Lidia Koroleva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 88–89. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Navazhylava A., Koroleva L. (2019) Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 88-89 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 664.68 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 88-89 |
Початкова сторінка: | 88 |
Кінцева сторінка: | 89 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29177 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Navazhylava_A-Prospects_of_the_use_88-89.pdf | 566,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Navazhylava_A-Prospects_of_the_use_88-89.djvu | 26,52 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Navazhylava_A-Prospects_of_the_use_88-89__COVER.png | 407,2 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.