กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29177
| ชื่อเรื่อง: | Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods |
| ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Перспективы использования фасолевой муки для получения песочного и бисквитного полуфабрикатов |
| ผู้แต่ง: | Navazhylava, Alena Koroleva, Lidia Новожилова, Елена Королёва, Лидия |
| Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, Могилев, Беларусь Могилевский государственный медицинский колледж, Могилев, Беларусь |
| Bibliographic description (Ukraine): | Navazhylava A. Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods / Alena Navazhylava, Lidia Koroleva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 88–89. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Navazhylava A., Koroleva L. (2019) Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 88-89 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| วันที่เผยแพร่: | 10-ตุล-2019 |
| Date of entry: | 15-พฤศ-2019 |
| สำนักพิมพ์: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 664.68 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 88-89 |
| Start page: | 88 |
| End page: | 89 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29177 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Navazhylava_A-Prospects_of_the_use_88-89.pdf | 566,62 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
| ProcSPHNP_2019_Navazhylava_A-Prospects_of_the_use_88-89.djvu | 26,52 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
| ProcSPHNP_2019_Navazhylava_A-Prospects_of_the_use_88-89__COVER.png | 407,2 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น