Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29177
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Navazhylava, Alena | |
dc.contributor.author | Koroleva, Lidia | |
dc.contributor.author | Новожилова, Елена | |
dc.contributor.author | Королёва, Лидия | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:46Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:46Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Navazhylava A. Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods / Alena Navazhylava, Lidia Koroleva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 88–89. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29177 | - |
dc.format.extent | 88-89 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods | |
dc.title.alternative | Перспективы использования фасолевой муки для получения песочного и бисквитного полуфабрикатов | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.68 | |
dc.identifier.citationen | Navazhylava A., Koroleva L. (2019) Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 88-89 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Могилевский государственный университет продовольствия, Могилев, Беларусь | |
dc.contributor.affiliation | Могилевский государственный медицинский колледж, Могилев, Беларусь | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 88 | |
dc.citation.epage | 89 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Navazhylava_A-Prospects_of_the_use_88-89.pdf | 566,62 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
ProcSPHNP_2019_Navazhylava_A-Prospects_of_the_use_88-89.djvu | 26,52 kB | DjVu | Göster/Aç | |
ProcSPHNP_2019_Navazhylava_A-Prospects_of_the_use_88-89__COVER.png | 407,2 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.