Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29177

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorNavazhylava, Alena
dc.contributor.authorKoroleva, Lidia
dc.contributor.authorНовожилова, Елена
dc.contributor.authorКоролёва, Лидия
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:46Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:46Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationNavazhylava A. Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods / Alena Navazhylava, Lidia Koroleva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 88–89. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29177-
dc.format.extent88-89
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleProspects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods
dc.title.alternativeПерспективы использования фасолевой муки для получения песочного и бисквитного полуфабрикатов
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.68
dc.identifier.citationenNavazhylava A., Koroleva L. (2019) Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 88-89 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationМогилевский государственный университет продовольствия, Могилев, Беларусь
dc.contributor.affiliationМогилевский государственный медицинский колледж, Могилев, Беларусь
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage88
dc.citation.epage89
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.