Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29177
Tytuł: | Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods |
Inne tytuły: | Перспективы использования фасолевой муки для получения песочного и бисквитного полуфабрикатов |
Authors: | Navazhylava, Alena Koroleva, Lidia Новожилова, Елена Королёва, Лидия |
Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, Могилев, Беларусь Могилевский государственный медицинский колледж, Могилев, Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Navazhylava A. Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods / Alena Navazhylava, Lidia Koroleva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 88–89. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Navazhylava A., Koroleva L. (2019) Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foods. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 88-89 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.68 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 88-89 |
Główna strona: | 88 |
Strona końcowa: | 89 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29177 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Navazhylava_A-Prospects_of_the_use_88-89.pdf | 566,62 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Navazhylava_A-Prospects_of_the_use_88-89.djvu | 26,52 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Navazhylava_A-Prospects_of_the_use_88-89__COVER.png | 407,2 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi