Browsing by UDC 664.6

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference Abstract11-十二月-202424-一月-2025Аналіз впровадження техгології вторинноїпереробки відходів пивзаводуБуцій, Б. В.; Butsy, B. V.
Conference Abstract7-十二月-202215-二月-2023Аналіз ефективності виробництва хлібобулочних виробівЛупенко, Анатолій Миколайович; Вакуленко, Олександр Олексійович; Вузенький, В. І.; Lupenko, A. M.; Vakulenko, O. O.; Vuzenkyi, V. I.
Article21-十月-201416-十二月-2014Аналіз фінансового механізму хлібопекарської галузі УкраїниBokiy, Olena
Article8-十月-201521-十二月-2015Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнамиКарпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Conference Abstract28-九月-202321-十一月-2023Використання шавлії для підвищення харчової цінності хлібаСеник, М. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Senyk, M.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract24-四月-20251-七月-2025Вимоги до конструкції місильних робочих органівКолцун, В.; Koltsun, V.
Article17-十一月-201624-三月-2017Вимоги до технологічного обладнання для формування тістаРоманович, А. В.; Romanovych, A. V.
Conference Abstract22-五月-201815-六月-2018Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівкамиКарпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira
Article21-五月-201427-一月-2016Етапи прогнозування тенденцій розвитку підприємств хлібопекарської галузі з урахуванням інноваційного ризикуТкач, Уляна; Tkach, Uliana
Conference Abstract11-十月-201728-十月-2017Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробівКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Conference Abstract28-九月-202321-十一月-2023Збагачення хліба нетрадиційною рослинною сировиноюКравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract28-九月-202321-十一月-2023Користь та небезпека снеківДегтярьова, Д. Е.; Денисенко, А. В.; Санталова, Г. О.; Dehtiarova, D. E.; Denysenko, A. V.; Santalova, H. O.
Book201526-五月-2017Науково - технічні основи дискретної дії на компоненти при перемішуванніСтадник, Ігор Ярославович
Conference Abstract18-五月-20171-十一月-2017Оптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівкамиКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Article20-十一月-201315-三月-2017Основні вимоги до сучасних тістозакатувальних машинМазуранчик, С.; Ворощук, В.
Conference Abstract29-五月-202425-六月-2024Підвищення енергоефективності виробництва хлібобулочних виробівВакуленко, Олександр Олексійович; Журавель, О. С.; Vakulenko, O. O.; Zhuravel, O. S.
Conference Abstract24-十一月-202121-十二月-2021Підвищення енергоефективності виробництва хлібопродуктівМовчан, Леонід Тимофійович; Вакуленко, Олександр Олексійович; Роман, О. Є.; Movchan, L. T.; Vakulenko, O. O.; Roman, O. Ye.
Master Thesis十二月-202221-十二月-2022Підвищення ефективності виробництва хлібобулочних виробів у ТОВ «Чернівецький хлібокомбінат»Вузенький, Володимир Іванович; Vuzenkyі, Volodymyr
Conference Abstract28-五月-202518-六月-2025Підвищення ефективності системи електропостачання виробництва хлібобулочних виробівКуземко, Наталія Анатоліївна; Вакуленко, Олександр Олексійович; Цимбалістий, Р. М.; Kuzemko, N. A.; Vakulenko, O. O.; Tsymbalistyi, R. M.
Conference Abstract20-五月-202123-六月-2021Способи попередньої підготовки абрикосів на соковіддачуСельський, Володимир Романович; Адамішин, О. В.; Selsky, V. R.; Adamishyn, O. V.