Результати від 1 до 20 із 293
далі >
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Inbound маркетинг | Шпилик, Світлана Василівна; Добровольська, І. Ю.; Shpylyk, S. V.; Dobrovol’ska, I. Y. |
Conference Abstract | 26-кві-2018 | 30-тра-2018 | Nutritional supplements | Хашемі, Д. Г.; Hashemi, D. G. |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | The role of audit of information systems in securing food quality | Kozlova, Elena; Bantsevich, Yauhen; Козлова, Елена; Банцевич, Евгений |
Article | 23-кві-2009 | 15-бер-2016 | Адгезійні характеристики харчових продуктів | Коневич, М. |
Article | 14-гру-2011 | 17-лют-2016 | Адсорбційні матеріали в харчовій промисловості | Зарецька, Тетяна Вікторівна; Вітенько, Т. |
Article | 18-тра-2016 | 8-лип-2016 | Актуальні підходи у забезпеченні захисту населення, що проживає в межах міської забудови, у разі надзвичайних ситуацій з небезпечними хімічними речовинами на підприємствах харчової та переробної промиловості | Стручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Актуальність використання молочнокислих бактерій у заквасках для хліба | Борсук, І. П.; Borsuk, I. P. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Актуальність виробництва житньо-пшеничного хліба з різними фітодобавками | Процак, П. В.; Protsak, P. V. |
Conference Abstract | 11-гру-2024 | 24-січ-2025 | Актуальність дослідження використання водневої води у стоматологічній практиці | Плавуцький, Т. Р.; Боднарчук, Г. Р.; Plavutskyi, T. R.; Bodnarchuk, G. R. |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Актуальність застосування рослинних харчових добавок для зниження процесів окислення у жировмісних продуктах | Козловський, В. Р.; Kozlovsky, V. R. |
Article | 23-кві-2015 | 26-лют-2016 | Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінарії | Подворняк, М.; Podvorniak, M. |
Conference Abstract | 11-гру-2024 | 24-січ-2025 | Аналіз еволюції основних термінів в управлінні відходами | Луцишин, В.; Стручок, В.; Lutsyshyn, V.; Struchok, V. |
Conference Abstract | 28-вер-2020 | 4-лис-2020 | Аналіз методології поводження з твердими побутовими відходами | Стручок, Володимир Сергійович; Struchok, V. |
Conference Abstract | 22-тра-2018 | 15-чер-2018 | Аналіз національної стратегії управління відходами в Україні до 2030 року щодо проведення інфраструктурних заходів з перероблення твердих побутових відходів | Стручок, Володимир Сергійович; Мудра, Д.; Struchok, V.; Mudra, D. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Аналіз особливостей створення гнучкого харчового виробництва | Корнєв, Р.; Коваль, С.; Korniev, R.; Koval, S. |
Conference Abstract | 16-лис-2017 | 25-січ-2018 | Аналіз показників якості продуктів харчування | Лясота, О. Б.; Пилипець, Г. С.; Lyasota, O. B.; Pylypets, G. S. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Аналіз програми поводження з твердими побутовими відходами в Тернопільській області | Стручок, Володимир Сергійович; Struchok, V. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктів | Третяк, Софія; Кухтин, Микола Дмитрович; Tretyak, Sofia; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 26-кві-2018 | 30-тра-2018 | Аналіз технологічних схем етикетувальних машин | Шевчук; Shevchuk |
Article | 23-кві-2009 | 15-бер-2016 | Асептична підготовка склотари | Процюк, Ю. |