Перегляд зібрання за групою - УДК 664

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 20 із 293  далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article17-лис-201624-бер-2017Inbound маркетингШпилик, Світлана Василівна; Добровольська, І. Ю.; Shpylyk, S. V.; Dobrovol’ska, I. Y.
Conference Abstract26-кві-201830-тра-2018Nutritional supplementsХашемі, Д. Г.; Hashemi, D. G.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019The role of audit of information systems in securing food qualityKozlova, Elena; Bantsevich, Yauhen; Козлова, Елена; Банцевич, Евгений
Article23-кві-200915-бер-2016Адгезійні характеристики харчових продуктівКоневич, М.
Article14-гру-201117-лют-2016Адсорбційні матеріали в харчовій промисловостіЗарецька, Тетяна Вікторівна; Вітенько, Т.
Article18-тра-20168-лип-2016Актуальні підходи у забезпеченні захисту населення, що проживає в межах міської забудови, у разі надзвичайних ситуацій з небезпечними хімічними речовинами на підприємствах харчової та переробної промиловостіСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Актуальність використання молочнокислих бактерій у заквасках для хлібаБорсук, І. П.; Borsuk, I. P.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Актуальність виробництва житньо-пшеничного хліба з різними фітодобавкамиПроцак, П. В.; Protsak, P. V.
Conference Abstract11-гру-202424-січ-2025Актуальність дослідження використання водневої води у стоматологічній практиціПлавуцький, Т. Р.; Боднарчук, Г. Р.; Plavutskyi, T. R.; Bodnarchuk, G. R.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Актуальність застосування рослинних харчових добавок для зниження процесів окислення у жировмісних продуктахКозловський, В. Р.; Kozlovsky, V. R.
Article23-кві-201526-лют-2016Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінаріїПодворняк, М.; Podvorniak, M.
Conference Abstract11-гру-202424-січ-2025Аналіз еволюції основних термінів в управлінні відходамиЛуцишин, В.; Стручок, В.; Lutsyshyn, V.; Struchok, V.
Conference Abstract28-вер-20204-лис-2020Аналіз методології поводження з твердими побутовими відходамиСтручок, Володимир Сергійович; Struchok, V.
Conference Abstract22-тра-201815-чер-2018Аналіз національної стратегії управління відходами в Україні до 2030 року щодо проведення інфраструктурних заходів з перероблення твердих побутових відходівСтручок, Володимир Сергійович; Мудра, Д.; Struchok, V.; Mudra, D.
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Аналіз особливостей створення гнучкого харчового виробництваКорнєв, Р.; Коваль, С.; Korniev, R.; Koval, S.
Conference Abstract16-лис-201725-січ-2018Аналіз показників якості продуктів харчуванняЛясота, О. Б.; Пилипець, Г. С.; Lyasota, O. B.; Pylypets, G. S.
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020Аналіз програми поводження з твердими побутовими відходами в Тернопільській областіСтручок, Володимир Сергійович; Struchok, V.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктівТретяк, Софія; Кухтин, Микола Дмитрович; Tretyak, Sofia; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract26-кві-201830-тра-2018Аналіз технологічних схем етикетувальних машинШевчук; Shevchuk
Article23-кві-200915-бер-2016Асептична підготовка склотариПроцюк, Ю.