Результати від 1 до 20 із 29
далі >
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Ацидофільний напій зі стевією та гарбузом | Свистун, О.; Svystun, O. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчування | Романчук, І. О.; Моісеєва, Л. О.; Romanchuk, I.; Moiseeva, L. O. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузі | Соколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G. |
Conference Abstract | 11-гру-2024 | 24-січ-2025 | Використання лаванди в технології ацидофільних напої | Гульовський, В. О.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Hulovskyi, V. O.; Storozh, L. A. |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробів | Сторож, Людмила Анатоліївна; Лотоцький, Володимир; Storozh, Liudmyla; Lototskyi, Volodymyr |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Використання топінамбура в технології сиркових виробів | Пастушенчин, В. О.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Pastushenchyn, V. O.; Storozh, L. A. |
Master Thesis | 2021 | 29-гру-2021 | Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоїв | Лобур, Максим Борисович; Lobur, Maksym |
Master Thesis | гру-2024 | 6-січ-2025 | Застосування рослинної сировини у технологіях кисломолочних напоїв з проектуванням цеху незбираномолочних продуктів | Павлів, Остап Володимирович; Pavliv, Ostap |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Збагачення сиркових виробів рослинною сировиною | Зубкович, Н.; Zubkovych, N. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов | Shulyak, Tatyana; Hushcha, Natalia; Kopanets, Natalia; Tishkivich, Victoria; Шуляк, Татьяна; Гуща, Наталья; Копанец, Наталья; Тишкевич, Виктория |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Перспективи використання злакових у технології кисломолочних паст | Ющенко, Наталія; Кузьмик, Ульяна; Миколів, Іван; Yushchenko, Nataliya; Kuzmyk, Ulyana; Mukoliv, Ivan |
Article | 19-гру-2012 | 7-тра-2014 | Проблеми і перспективи збагачення йогуртів поліненасиченими жирними кислотами омега-3 | Юзва, Юрій Миколайович; Покотило, Олег Степанович; Yuzva, Yurij; Pokotylo, Оleg |
Bachelor Thesis | 2022 | 26-чер-2022 | Проект цеху із виробництва ферментованих молочних продуктів потужністю перероблення 36 т молока за зміну | Цибіна, Оксана Анатоліївна; Tsybina, Oksana |
Bachelor Thesis | 2022 | 26-чер-2022 | Проєкт цеху з виробництва кисломолочних напоїв термостатним способом потужністю 17 т за зміну готової продукції | Жук, Володимир Вікторович; Zhuk, Volodymyr |
Bachelor Thesis | 2021 | 1-лип-2021 | Проєкт цеху з виробництва кисломолочних продуктів потужністю 25 т готової продукції за зміну | Журбик, Андрій Іванович; Zhurbyk, Andrii Ivanovych |
Bachelor Thesis | 2022 | 26-чер-2022 | Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом та виробів з нього потужністю 25 т молока за зміну | Кучарська, Ірина Богданівна; Kucharska, Iryna |
Bachelor Thesis | 2024 | 5-лип-2024 | Проєкт цеху з виробництва ферментованих напоїв потужністю 52 т готової продукції за добу | Мельничук, Софія Анатоліївна; Melnychuk, Sofiia |
Bachelor Thesis | 2025 | 8-лип-2025 | Проєкт цеху кисломолочного сиру потужністю перероблення 72 т молока незбираного за добу | Михайлишин, Тарас Володимирович; Mykhailyshyn, Taras |
Master Thesis | 2020 | 29-гру-2020 | Розробка кисломолочного продукту з екстрактом кореня солодки | Якубішин, Ольга Романівна; Yakubishyn, Olha Romanivna |
Master Thesis | 2020 | 29-гру-2020 | Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецю | Андрушків, Катерина Віталіївна; Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna |