Перегляд зібрання за групою - УДК 637.146

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 20 із 29  далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Ацидофільний напій зі стевією та гарбузомСвистун, О.; Svystun, O.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчуванняРоманчук, І. О.; Моісеєва, Л. О.; Romanchuk, I.; Moiseeva, L. O.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузіСоколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G.
Conference Abstract11-гру-202424-січ-2025Використання лаванди в технології ацидофільних напоїГульовський, В. О.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Hulovskyi, V. O.; Storozh, L. A.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробівСторож, Людмила Анатоліївна; Лотоцький, Володимир; Storozh, Liudmyla; Lototskyi, Volodymyr
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Використання топінамбура в технології сиркових виробівПастушенчин, В. О.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Pastushenchyn, V. O.; Storozh, L. A.
Master Thesis202129-гру-2021Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоївЛобур, Максим Борисович; Lobur, Maksym
Master Thesisгру-20246-січ-2025Застосування рослинної сировини у технологіях кисломолочних напоїв з проектуванням цеху незбираномолочних продуктівПавлів, Остап Володимирович; Pavliv, Ostap
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Збагачення сиркових виробів рослинною сировиноюЗубкович, Н.; Zubkovych, N.
Article8-жов-201521-гру-2015Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктовShulyak, Tatyana; Hushcha, Natalia; Kopanets, Natalia; Tishkivich, Victoria; Шуляк, Татьяна; Гуща, Наталья; Копанец, Наталья; Тишкевич, Виктория
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Перспективи використання злакових у технології кисломолочних пастЮщенко, Наталія; Кузьмик, Ульяна; Миколів, Іван; Yushchenko, Nataliya; Kuzmyk, Ulyana; Mukoliv, Ivan
Article19-гру-20127-тра-2014Проблеми і перспективи збагачення йогуртів поліненасиченими жирними кислотами омега-3Юзва, Юрій Миколайович; Покотило, Олег Степанович; Yuzva, Yurij; Pokotylo, Оleg
Bachelor Thesis202226-чер-2022Проект цеху із виробництва ферментованих молочних продуктів потужністю перероблення 36 т молока за змінуЦибіна, Оксана Анатоліївна; Tsybina, Oksana
Bachelor Thesis202226-чер-2022Проєкт цеху з виробництва кисломолочних напоїв термостатним способом потужністю 17 т за зміну готової продукціїЖук, Володимир Вікторович; Zhuk, Volodymyr
Bachelor Thesis20211-лип-2021Проєкт цеху з виробництва кисломолочних продуктів потужністю 25 т готової продукції за змінуЖурбик, Андрій Іванович; Zhurbyk, Andrii Ivanovych
Bachelor Thesis202226-чер-2022Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом та виробів з нього потужністю 25 т молока за змінуКучарська, Ірина Богданівна; Kucharska, Iryna
Bachelor Thesis20245-лип-2024Проєкт цеху з виробництва ферментованих напоїв потужністю 52 т готової продукції за добуМельничук, Софія Анатоліївна; Melnychuk, Sofiia
Bachelor Thesis20258-лип-2025Проєкт цеху кисломолочного сиру потужністю перероблення 72 т молока незбираного за добуМихайлишин, Тарас Володимирович; Mykhailyshyn, Taras
Master Thesis202029-гру-2020Розробка кисломолочного продукту з екстрактом кореня солодкиЯкубішин, Ольга Романівна; Yakubishyn, Olha Romanivna
Master Thesis202029-гру-2020Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецюАндрушків, Катерина Віталіївна; Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna