霂瑞霂��撘����迨��辣:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36169
| Title: | Збагачення сиркових виробів рослинною сировиною | 
| Other Titles: | Enrichment of curd products with plant substances | 
| Authors: | Зубкович, Н. Zubkovych, N.  | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University  | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Зубкович Н. Збагачення сиркових виробів рослинною сировиною / Зубкович Н. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 63. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | 
| Bibliographic description (International): | Zubkovych N. (2021) Zbahachennia syrkovykh vyrobiv roslynnoiu syrovynoiu [Enrichment of curd products with plant substances]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 63 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 | 
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Issue Date: | 28-四月-2021 | 
| Date of entry: | 12-十二月-2021 | 
| Publisher: | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021  | 
| UDC: | 637.146 | 
| Keywords: | сир кисломолочний шовковиця sour milk curd mulberry  | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 63 | 
| Start page: | 63 | 
| End page: | 63 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36169 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| �蝷箔����: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) | 
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| MSNTK_2021_Zubkovych_N-Enrichment_of_curd_products_63.pdf | 309,52 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| MSNTK_2021_Zubkovych_N-Enrichment_of_curd_products_63.djvu | 20,17 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| MSNTK_2021_Zubkovych_N-Enrichment_of_curd_products_63__COVER.png | 415 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� | 
�DSpace銝剜�������★��������雿��.