กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36169

ชื่อเรื่อง: Збагачення сиркових виробів рослинною сировиною
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Enrichment of curd products with plant substances
ผู้แต่ง: Зубкович, Н.
Zubkovych, N.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Зубкович Н. Збагачення сиркових виробів рослинною сировиною / Зубкович Н. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 63. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Zubkovych N. (2021) Zbahachennia syrkovykh vyrobiv roslynnoiu syrovynoiu [Enrichment of curd products with plant substances]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 63 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
วันที่เผยแพร่: 28-เมษ-2021
Date of entry: 12-ธัน-2021
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
UDC: 637.146
คำสำคัญ: сир кисломолочний
шовковиця
sour milk curd
mulberry
Number of pages: 1
Page range: 63
Start page: 63
End page: 63
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36169
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
MSNTK_2021_Zubkovych_N-Enrichment_of_curd_products_63.pdf309,52 kBAdobe PDFดู/เปิด
MSNTK_2021_Zubkovych_N-Enrichment_of_curd_products_63.djvu20,17 kBDjVuดู/เปิด
MSNTK_2021_Zubkovych_N-Enrichment_of_curd_products_63__COVER.png415 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น