Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36169
Title: | Збагачення сиркових виробів рослинною сировиною |
Other Titles: | Enrichment of curd products with plant substances |
Authors: | Зубкович, Н. Zubkovych, N. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Зубкович Н. Збагачення сиркових виробів рослинною сировиною / Зубкович Н. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 63. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Zubkovych N. (2021) Zbahachennia syrkovykh vyrobiv roslynnoiu syrovynoiu [Enrichment of curd products with plant substances]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 63 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Issue Date: | 28-ápr-2021 |
Date of entry: | 12-dec-2021 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
UDC: | 637.146 |
Keywords: | сир кисломолочний шовковиця sour milk curd mulberry |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 63 |
Start page: | 63 |
End page: | 63 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36169 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Content type: | Conference Abstract |
Ebben a gyűjteményben: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Zubkovych_N-Enrichment_of_curd_products_63.pdf | 309,52 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
MSNTK_2021_Zubkovych_N-Enrichment_of_curd_products_63.djvu | 20,17 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
MSNTK_2021_Zubkovych_N-Enrichment_of_curd_products_63__COVER.png | 415 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!