Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36169
Record completo di tutti i metadati
| Campo DC | Valore | Lingua |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Зубкович, Н. | |
| dc.contributor.author | Zubkovych, N. | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2021 року | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 April 2021 | |
| dc.date.accessioned | 2021-12-12T18:54:08Z | - |
| dc.date.available | 2021-12-12T18:54:08Z | - |
| dc.date.created | 2021-04-28 | |
| dc.date.issued | 2021-04-28 | |
| dc.identifier.citation | Зубкович Н. Збагачення сиркових виробів рослинною сировиною / Зубкович Н. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 63. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36169 | - |
| dc.format.extent | 63 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 | |
| dc.subject | сир кисломолочний | |
| dc.subject | шовковиця | |
| dc.subject | sour milk curd | |
| dc.subject | mulberry | |
| dc.title | Збагачення сиркових виробів рослинною сировиною | |
| dc.title.alternative | Enrichment of curd products with plant substances | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 637.146 | |
| dc.identifier.citationen | Zubkovych N. (2021) Zbahachennia syrkovykh vyrobiv roslynnoiu syrovynoiu [Enrichment of curd products with plant substances]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 63 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
| dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| dc.citation.spage | 63 | |
| dc.citation.epage | 63 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| È visualizzato nelle collezioni: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) | |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| MSNTK_2021_Zubkovych_N-Enrichment_of_curd_products_63.pdf | 309,52 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| MSNTK_2021_Zubkovych_N-Enrichment_of_curd_products_63.djvu | 20,17 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| MSNTK_2021_Zubkovych_N-Enrichment_of_curd_products_63__COVER.png | 415 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.