Перегляд зібрання за групою - Автори Karpyk, G. V.
Результати від 1 до 8 із 8
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Polygonum Aviculare L. та закваска як фактори підвищення харчової цінності пшеничного хліба | Смолій, Н. В.; Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна; Smolii, N. V.; Vichko, O. I.; Karpyk, G. V. |
| Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу | Карпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V. |
| Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Перспективний напрямок використання горіхів як компоненту здорового харчування | Чернега, А. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Cherneha, A. V.; Karpyk, G. V. |
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Фастфуд і мінеральний дисбаланс: наслідки для організму та можливості корекції | Карпик, Галина Вікторівна; Цимбаліста, В. І.; Karpyk, G. V.; Tsymbalista, V. I. |
| Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Фісташковий горіх як замінник тваринних жирів у рецептурі здобних борошняних виробів | Карпик, Галина Вікторівна; Чернега, А. В.; Karpyk, G. V.; Cherneha, A. V. |
| Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Харчова цінність булочки зі зміненим складом жирів | Адамішин, О. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Adamishyn, O. V.; Karpyk, G. V. |
| Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Харчові волокна фруктів та овочів | Карпик, Г. В.; Сіржант, Н. Б.; Karpyk, G. V.; Sirzhant, N. B. |
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Цільнозернова грінка як функціональний продукт у раціоні сучасного споживача | Попіль, Л. Б.; Карпик, Галина Вікторівна; Popil, L. B.; Karpyk, G. V. |