Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Перегляд зібрання за групою - Автори Лялик, Анастасія Тарасівна
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 1 до 15 із 23
далі >
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості України
Лялик, Анастасія Тарасівна
;
Михайлюк, С. Т.
;
Lialyk, A.
;
Mykhailuk, S.
Conference Abstract
11-гру-2024
24-січ-2025
Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезів
Кравченюк, Христина Юріївна
;
Криськова, Лариса Петрівна
;
Лялик, Анастасія Тарасівна
;
Kravcheniuk, K.
;
Kryskova, L.
;
Lialyk, A.
Conference Abstract
11-гру-2024
24-січ-2025
Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів
Лялик, Анастасія Тарасівна
;
Чайківський, А. А.
;
Lialyk, A. T.
;
Chaikivskyy, A. A.
Article
8-жов-2015
21-гру-2015
Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олією
Лялик, Анастасія Тарасівна
;
Lialyk, Anastasiia
Methodical recommendations
21-жов-2024
21-жов-2024
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Лялик, Анастасія Тарасівна
;
Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations
21-жов-2024
21-жов-2024
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Лялик, Анастасія Тарасівна
;
Кравченюк, Христина Юріївна
Laboratory Instructions
2024
14-жов-2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Кравченюк, Христина Юріївна
;
Лялик, Анастасія Тарасівна
Methodical recommendations
21-жов-2024
21-жов-2024
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Лялик, Анастасія Тарасівна
;
Кравченюк, Христина Юрівна
Methodical recommendations
2024
14-жов-2025
Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Інжиніринг підприємств харчової промисловості» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Лялик, Анастасія Тарасівна
;
Кравченюк, Христина Юріївна
Article
8-жов-2015
21-гру-2015
Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот
Покотило, Олег
;
Лялик, Анастасія Тарасівна
;
Ониськів, Вікторія
;
Pokotylo, Oleg
;
Lyalyk, Anastasia
;
Onys'ko, Victoria
Conference Abstract
25-вер-2025
28-жов-2025
Перспективи використання дикорослої рослинної сировини в технології пшеничного хліба
Лялик, Анастасія Тарасівна
;
Сцібайло, Р. О.
;
Lialyk, A. T.
;
Stsibailo, R. O.
Methodical recommendations
тра-2025
6-жов-2025
Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології»
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Кухтин, Микола Дмитрович
;
Карпик, Галина Вікторівна
;
Дацишин, Катерина Євгеніївна
;
Юкало, Володимир Глібович
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Лялик, Анастасія Тарасівна
;
Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations
2025
5-лис-2025
Програма та методичні рекомендації щодо проходження фахової практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» для усіх форм здобуття освіти
Кравченюк, Христина Юріївна
;
Лялик, Анастасія Тарасівна
;
Кухтин, Микола Дмитрович
;
Юкало, Володимир Глібович
;
Карпик, Галина Вікторівна
Monograph
22-жов-2025
19-лис-2025
Розробка технологій м'ясних, рибних та дієтичних продуктів з використанням нетрадиційної сировини та харчових продуктів для військовослужбовців
Голембовська, Н. В.
;
Баль-Прилипко, Л. В.
;
Слободянюк, Н. М.
;
Берник, І. М.
;
Ісраелян, В. М.
;
Ніколаєнко, М. С.
;
Андрощук, О. С.
;
Бейко, Людмила Анатоліївна
;
Лялик, Анастасія Тарасівна
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Соя в харчуванні людини
Лялик, Анастасія Тарасівна
;
Бейко, Людмила Анатоліївна
;
Голик, О. В.
;
Lialyk, A.
;
Beyko, L
;
Holyk, O.