Перегляд зібрання за групою - Теми food industry

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 2 до 11 із 15 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Dissertationтра-202113-тра-2021Адаптивні стратегії розвитку підприємств малого бізнесу харчової промисловості в умовах децентралізаціїГолич, Наталія Василівна; Holych, N.
Article31-сер-202116-гру-2021Аналіз і прогнозування фінансової стійкості підприємстваРоганова, Ганна; Кравченко, Інна; Rohanova, Hanna; Kravchenko, Inna
Conference Abstract25-кві-20244-чер-2024Використання закону ГЕССА У харчовій промисловостіКравець, С.; Kravets, S.
Article25-кві-201726-лип-2017Гідродинамічна кавітаця у харчовій промисловостіЯнош, А.; Yanosh, A.
Conference Abstract21-тра-201911-чер-2019Деякі аспекти діяльності хлібопекарської галузіКороткова, Надія; Галущак, Ольга Ярополківна; Korotkova, Nadia; Halushchak, Olha
Thesisлют-20177-бер-2017Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганніСулік, Оксана Петрівна; Sulik, Oksana
Article20-лют-20241-тра-2024Моделювання торгово-виробничого хабу в умовах індустрії 4.0Багмет, Вадим Сергійович; Bagmet, Vadym
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україниСавчук, О.; Фік, М.; Зварич, Наталя Миколаївна; Savchuk, O.; Fik, M.; Zvarych, N. M.
Master Thesis201929-гру-2019Розробка нового виду консервованих маринадівФрей, Ярослав Іванович; Frey J.I.
Master Thesis201929-гру-2019Розробка нового виду фруктових консервів із замінниками цукруФедорів, Юрій Богданович; Fedorov Yu.B.