Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21637

Назва: Гідродинамічна кавітаця у харчовій промисловості
Інші назви: Hydrodynamic cavitation in the food industry
Автори: Янош, А.
Yanosh, A.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Бібліографічний опис: Янош А. Гідродинамічна кавітаця у харчовій промисловості / Янош А. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 31–32. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Yanosh A. (2017) Hidrodynamichna kavitatsia u kharchovii promyslovosti [Hydrodynamic cavitation in the food industry]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 31-32 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Конференція/захід: Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 25-кві-2017
Дата внесення: 26-лип-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25-26 квітня 2017 року
25-26 April 2017
УДК: 637.02
Теми: гідродинамічна кавітація
харчова промисловість
hydrodynamic cavitation
food industry
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 31-32
Початкова сторінка: 31
Кінцева сторінка: 32
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21637
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Перелік літератури: 1. Вітенько Т. Гідродинамічна кавітація у харчовій промисловості. Результати і перспективи. / Вітенько Т., Зарецька Т., Чорній Н.// Збірник тез доповідей XIV наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя «Матеріалознавство та машинобудуваня» (27-28 жовтня 2010р) – Тернопіль: ТНТУ, 2010р. С.70-71.
References: 1. Vitenko T. Hidrodynamichna kavitatsiia u kharchovii promyslovosti. Rezultaty i perspektyvy., Vitenko T., Zaretska T., Chornii N.// Zbirnyk tez dopovidei XIV naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia "Materialoznavstvo ta mashynobuduvania" (27-28 zhovtnia 2010r) – Ternopil: TNTU, 2010y. P.70-71.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.