霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333
Title: Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".
Authors: Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Bibliographic description (Ukraine): Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с.
Issue Date: 九月-2017
Date of entry: 14-六月-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
Page range: 73
Description: Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333
Content type: Laboratory Instructions
�蝷箔����:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf2,51 MBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�