Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333
Tittel: Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".
Authors: Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Bibliographic description (Ukraine): Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с.
Utgivelsesdato: sep-2017
Date of entry: 14-jun-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
Page range: 73
Beskrivelse: Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333
Content type: Laboratory Instructions
Vises i samlingene:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf2,51 MBAdobe PDFVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administrasjonsverktøy