Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333
Teitl: Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".
Awduron: Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Bibliographic description (Ukraine): Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с.
Dyddiad Cyhoeddi: Sep-2017
Date of entry: 14-Jun-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
Page range: 73
Disgrifiad: Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333
Content type: Laboratory Instructions
Ymddengys yng Nghasgliadau:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil Disgrifiad MaintFformat 
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf2,51 MBAdobe PDFGweld/Agor


Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.

Offer Gweinyddol