Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333
Pealkiri: | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". |
Autor: | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с. |
Ilmumisaasta: | sep-2017 |
Date of entry: | 14-juu-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
Page range: | 73 |
Kirjeldus: | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333 |
Content type: | Laboratory Instructions |
Asub kollektsiooni(de)s: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf | 2,51 MB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid