Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333
Tytuł: Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".
Authors: Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Cytat: Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с.
Data wydania: wrz-2017
Date of entry: 14-cze-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: ТНТУ
Zakres stron: 73
Opis: Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333
Typ zawartości: Laboratory Instructions
Występuje w kolekcjach:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf2,51 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora