Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333
Tytuł: | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". |
Authors: | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
Cytat: | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с. |
Data wydania: | wrz-2017 |
Date of entry: | 14-cze-2018 |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | ТНТУ |
Zakres stron: | 73 |
Opis: | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333 |
Typ zawartości: | Laboratory Instructions |
Występuje w kolekcjach: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf | 2,51 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora