Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 401

Всього відвідувань на місяць

жовтня 2023 листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 0 4 3 31 1 0 4

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf 501

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 147
Україна 133
China 38
Netherlands 36
Germany 22
Sweden 7
Russia 5
Vietnam 3
Greece 2
Ireland 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Kiev 72
San Ramon 55
Louisville 32
Sumy 29
Kharkiv 8
Mountain View 6
Odessa 5
Cherkasy 4
Nanjing 4
Ann Arbor 3