Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 401 |
Всього відвідувань на місяць
жовтня 2023 | листопада 2023 | грудня 2023 | січня 2024 | лютого 2024 | березня 2024 | квітня 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 0 | 4 | 3 | 31 | 1 | 0 | 4 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf | 501 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 147 |
Україна | 133 |
China | 38 |
Netherlands | 36 |
Germany | 22 |
Sweden | 7 |
Russia | 5 |
Vietnam | 3 |
Greece | 2 |
Ireland | 2 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
Kiev | 72 |
San Ramon | 55 |
Louisville | 32 |
Sumy | 29 |
Kharkiv | 8 |
Mountain View | 6 |
Odessa | 5 |
Cherkasy | 4 |
Nanjing | 4 |
Ann Arbor | 3 |