Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатолівна-
dc.date.accessioned2018-06-14T06:07:47Z-
dc.date.available2018-06-14T06:07:47Z-
dc.date.issued2017-09-
dc.identifier.citationХарчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333-
dc.descriptionХарчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с.uk_UA
dc.format.extent73-
dc.titleХарчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".uk_UA
dc.typeLaboratory Instructionsuk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf2,51 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора