Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809
Назва: Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв
Інші назви: Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks
Автори: Давида, Василина Олегівна
Davyda, V.O.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Давида В.О. Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.О. Давида. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Davyda V.O. Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.O. Davyda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p.
Дата публікації: 2018
Дата подання: 2018
Дата внесення: 20-лют-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Крупа, Ольга Миколаївна
УДК: 637.146.34.
Теми: йогурт
yogurt
термізація
термізація
охолодження
cooling
мікрофлора
microflora
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв.
Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809
Власник авторського права: © Давида В.О.
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора