Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809
Заглавие: Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв
Други Заглавия: Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks
Автори: Давида, Василина Олегівна
Davyda, V.O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Давида В.О. Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.О. Давида. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Davyda V.O. Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.O. Davyda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p.
Дата на Публикуване: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 20-Фев-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Крупа, Ольга Миколаївна
UDC: 637.146.34.
Ключови Думи: йогурт
yogurt
термізація
термізація
охолодження
cooling
мікрофлора
microflora
Резюме: Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв.
Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809
Copyright owner: © Давида В.О.
Content type: Thesis Abstract
Показва се в Колекции:181 — харчові технології

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Davyda_Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks.pdf246,53 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти