Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Давида, Василина Олегівна | - |
dc.contributor.author | Davyda, V.O. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-20T13:59:04Z | - |
dc.date.available | 2018-02-20T13:59:04Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.date.submitted | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Давида В.О. Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.О. Давида. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.citation | Davyda V.O. Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.O. Davyda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809 | - |
dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв. | uk_UA |
dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | йогурт | uk_UA |
dc.subject | yogurt | uk_UA |
dc.subject | термізація | uk_UA |
dc.subject | термізація | uk_UA |
dc.subject | охолодження | uk_UA |
dc.subject | cooling | uk_UA |
dc.subject | мікрофлора | uk_UA |
dc.subject | microflora | uk_UA |
dc.title | Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | © Давида В.О. | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 637.146.34. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Davyda_Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks.pdf | 246,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора