Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorДавида, Василина Олегівна-
dc.contributor.authorDavyda, V.O.-
dc.date.accessioned2018-02-20T13:59:04Z-
dc.date.available2018-02-20T13:59:04Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.citationДавида В.О. Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.О. Давида. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.uk_UA
dc.identifier.citationDavyda V.O. Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.O. Davyda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809-
dc.description.abstractМагістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв.uk_UA
dc.description.abstractМагістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjectтермізаціяuk_UA
dc.subjectтермізаціяuk_UA
dc.subjectохолодженняuk_UA
dc.subjectcoolinguk_UA
dc.subjectмікрофлораuk_UA
dc.subjectmicroflorauk_UA
dc.titleРозроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоївuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinksuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Давида В.О.uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc637.146.34.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора